NašeNovice

Začelo se je predvajanje oddaj

Oddaja MURA DRAVA TV nastaja v sklopu projekta 3M Mura-Media-Minority in je plod čezmejnega sodelovanja med Slovenijo in Hrvaško ter primarno zajema področje Pomurjain Međimurja.

Gre za 25 minutno, dvojezično (slovensko – hrvaško), tedensko oddajo, katera je premierno na sporedu vsak petek, ob 18. uri na TV AS iz Murske Sobote, ki je avtor in producent omenjene oddaje. Poteka pa tudi izmenjava vsebin v sodelovanju s projektnim partnerjem iz Hrvaške, združenjem Media.

Skozi oddajo pa predstavljamo naravne, kulturne, turistične in etnološke znamenitosti obmejnega območja, predstavljamo zanimive posameznike in poročamo o dogodkih z obeh strani meje.

V začetku julija letos bo s produkcijo začelo združenje Media na hrvaški strani, prav tako pa se bo oddaja začela tedensko izmenično predvajati v Sloveniji in na Hrvaškem. Dogovorjeni bodo tudi dodatni kanali za predvajanje


Nazaj

Projektni partnerji

Televizija AS Zavod Roka INTK - Inštitut za napredne tehnologije Autonomni centar Udruga Media Slovensko kulturno društvo Nagelj