NašeNovice

Projekt 3M Mura-Media-Minority trajao je 16 mjeseci, tj. od 1. siječnja 2014. do 30. travnja 2015. godine, a njegov osnovni cilj bio je poticati i osiguravati potporu razmjenama u kulturnim i društvenim temama i područjima za poboljšanje kvalitete svakodnevnog života, usluga i razmjenu informacija na programskom području.
Več
22. aprila 2015. v dvorani Tehnološko-inovacijskega centra Međimurje (naslov: Bana Josipa Jelačića 22, 40000 Čakovec) s pričetkom ob 10 uri.
Več
Proslava nacionalnega praznika Republike Slovenije se je začela z razstavom fotografij »Moja Slovenija 2« članov fotografske skupine Slovenskega doma kulturno prosvetnega društva Bazovica iz Reke...
Več
Slovensko kulturno društvo Nagelj iz Varaždina v nedeljo, 8. februarja 2015, organizira v Hrvaškem narodnem gledališču proslavo Prešernovega dne, državnega praznika Republike Slovenije.
Več
Partnerji ACT in MEDIA so 8. decembra 2014 organizirali enodnevno medijsko delavnico za predstavnike projektnih partnerjev.
Več
3. sestanek partnerjev na projektu 3M Mura-Media-Minority se je zgodil 30. oktobra 2014 v Pomurskem tehnološkem parku v Murski Soboti. Sastanek je organiziral Inštitut za napredne tehnologije in komunikacije Murska Sobota.
Več
V soboto, 6. septembra je v Černelavcih potekala prireditev Pozdrav jeseni 2014, ki ga je organiziral Zavod Roka v sodelovanju s Kulturno-turističnim društvom Černelavci.
Več
Simbolično bomo v Černelavcih jesen tradicionalno pozdravili tudi letos s Festivalom Pozdrav jeseni. Letos s poudarkom na čezmejnem sodelovanju in manjšinah. Plodove njihovega ustvarjanja bomo užili v soboto, 6. 9. 2014 s pričetkom ob 15. uri.
Več
V Rakičanu je od 23. do 27. junija v okviru projekta 3M Mura-Media-Minority potekal tabor za mlade iz manjšinskih družin, ki so spoznavali medije in kulturo.
Več
Drugi sestanek partnerjev projekta 3M Mura-Media-Minority je potekal 7. in 8. maja 2014 v Međimurskih dvorih v Lopatincu.
Več
Skozi oddajo predstavljamo naravne, kulturne, turistične in etnološke znamenitosti obmejnega območja, predstavljamo zanimive posameznike in poročamo o dogodkih.
Več
Kick-off sestanek projekta 3M Mura-Media-Minority se je zgodil 17. februarja 2014 v Gostilni pri Štorklji v Moravskih toplicah in 18. februarja 2014 v Pomurskem tehnološkem parku v Murski Soboti.
Več

Projektni partnerji

Televizija AS Zavod Roka INTK - Inštitut za napredne tehnologije Autonomni centar Udruga Media Slovensko kulturno društvo Nagelj